Unieke Muurstickers

Bij Uniekemuurstickers.nl kan betaald worden met iDeal, Paypal, VISA, Mastercard, Bancontact/Mister Cash of een eenmalige bankoverschrijving.

iDeal

iDeal is momenteel de meest gebruikte en snelste manier van betalen. Diverse banken geven de mogelijkheid via iDeal te betalen, zoals: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Met de inloggegevens voor internetbankieren van uw bank kunt u online, zonder aanvullende software, snel uw betaling uitvoeren. iDeal is op dit moment de makkelijkste manier van online betalen op het internet.

ideal

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling in orde maken en verzenden. Bij een iDeal betaling is dat direct nadat u de bestelling online heeft voltooid, waardoor wij uw bestelling snel kunnen leveren.

PayPal

paypal

Als u een PayPal account heeft kunt u snel en zonder creditcard of bankgegevens een betaling uitvoeren. met Paypal kunt u veilig en gemakkelijk uw betaling uitvoeren. Heeft u nog geen Paypal account? Deze kunt u aanmaken op: https://www.paypal.nl.

Creditcard

creditcard

Bij
Uniekemuurstickers.nl kunt u betalen met uw VISA of Mastercard.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact

Voor onze Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om via Bancontact of Mister Cash te betalen. Door middel van een PIN-code kan je met deze kaart elektronische betalingen doen bij verschillende faciliteiten, zoals: winkels, tankstations of automaten. Ook bij
Totaalshop1.nl is het mogelijk om met Bancontact of Mister Cash te betalen. Het is ook mogelijk om aan de elektronische betaalkaart een elektronische portemonnee te koppelen.

Eenmalige bankoverschrijving

U kunt ook betalen via een handmatige bankoverschrijving. Zodra uw bestelling is voltooid sturen wij u via e-mail de bankgegevens van
Uniekemuurstickers.nl toe, zodat u het totaalbedrag kunt overmaken naar onze rekening.

Wanneer verzenden wij uw bestelling?

Uniekemuurstickers.nl verstuurd uw bestelling uitsluitend zodra het totaalbedrag van de bestelling bij Uniekemuurstickers.nl is ontvangen.